ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Adatkezelési tájékoztató

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: http://www.hajoklima.hu.

Név: DFR Yachting Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 1028 Budapest, Vízesés utca 8.

Telefonszám: +36 30 374 03 44

Adószám        24949569241

Cégjegyzékszám         01 09 191134

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Kapcsolatfelvételi űrlapok

Amennyiben a weboldal látogatója kapcsolati űrlapon keresztül veszi fel a kapcsolatot a weboldal tulajdonosával, abban az esetben az alábbi személyes adatot szükséges megadnia:

  • Teljes név
  • e-mail cím
  • Telefonszám

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

Sütik

A weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében! A tárolás kényelmi célokat szolgál. Ezeknek a sütiknek a lejárati ideje 1 év.

A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik két napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti egy évig.

Ez a süti nem tartalmaz személyes adatot, egyszerűen csak a bejegyzés azonosító számát tárolja, amelyet szerkesztettünk. Egy nap múlva jár le az érvényessége.

Analitika

Az oldalon történő látogatottságot a Google Analitycs ellenőrzi.

Bővebb tájákoztatás itt : https://policies.google.com/terms?hl=hu

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

A személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon történő üzenet írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Kapcsolati adatok

A weboldalunk címe: http://www.hajoklima.hu.

Név: DFR Yachting Korlátolt Felelősségű Társaság Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 1028 Budapest, Vízesés utca 8.

Telefonszám: +36 30 374 03 44

Adószám        24949569241

Cégjegyzékszám         01 09 191134

További információk

Az adatkezelésre a www.hajoklima.hu oldalon (a továbbiakban: Weboldal) található internetes tartalmak felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldal használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Panasztétel

Az érintett panasszal fordulhat a hatósághoz is:

Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Email: ugyfelszolgalat@naih.hu
Telefon: +36 (1) 391-1400
Honlap: http://naih.hu

Amennyiben adatkezeléssel kapcsolatos kérdése, kérése van, lépjen velünk kapcsolatba! Az adatkezeléssel kapcsolatosan elérhető személy:

A weboldalunk címe: http://www.hajoklima.hu.

Név: DFR Yachting Korlátolt Felelősségű Társaság Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 1028 Budapest, Vízesés utca 8.

Telefonszám: +36 30 374 03 44

Adószám        24949569241

Cégjegyzékszám         01 09 191134