Az MBC Marine akkumlátorról üzemeltethető hajóklímái innovatív megoldást kínálnak minden hajótulajdonos számára, akik a kompromisszumok nélküli hajózást kedvelik.

R410A
Az MBC MARINE VAPORA 12V - 24V hajóklíma készülékei közvetlenül a hajó saját akkumlátorairól üzemeltethetőek, inverter vagy generátor használata nélkül! 
Az SDC klímaegységek egy jól megtervezett és elegáns termék, amely a legegyszerűbb és legsokoldalúbb telepítést kínálja. Annak érdekében, hogy a légcsatorna és a légkondicionáló összekapcsolása a legkönnyebb legyen, a légkifúvó többféle beépítési lehetőséggel elforgatható. A kezelt levegő legjobb minőségét egy könnyen kivehető, mosható szűrő biztosítja.

Valamennyi SDC készülék tartós anyagokból - a fém alkatrészek AISI316 rozsdamentes acélból készülnek -, és a legfejlettebb, legmodernebb technológiákat alkalmazva kerülnek forgalomba, amelyek hosszú élettartamot és magas minőséget garantálnak.

Minden légkondicionáló egységet a gyártó előtesztelt, előzetesen feltöltött állapotban kínálja, ezért a biztonságos használat érdekében nincs szükség további telepítésre vagy ellenőrzésre.

A készülék alapcsomagjában megtalálható folyadékkristályos kijelző segítségével ki-be lehet kapcsolni a rendszert, kiválasztható a megfelelő üzemmód (hűtés vagy fűtés), beállítható a kívánt hőmérséklet, valamint a ventilátor sebessége.

A beszerelés rendkívül egyszerű; a hűtővíz szivattyút és a szűrőt egyszerűen csatlakoztatni kell a csöveken keresztül az egységben elhelyezett kondenzátorhoz, és a megszűrt levegőt rugalmas szigetelt csöveken keresztül elvezetni. A fém alkatrészek a hajózási alkalmazások számára ideális rozsdamentes acélból készültek.