Az SSC Self Contained hajóklíma rendszerek ideális megoldást kínálnak minden hajótípusokba!

R410A
A Self Contained készülékek a legnépszerűbb rendszerek a kisteljesítményű hajóklíma berendezések piacán, a könnyű beépíthetőségnek és a kedvező áruknak köszönhetően. Az MBC MARINE SSC klímakészülékei 6 féle teljesítménnyel elérhetőek 6.000-től 24.000BTU/h-ig. 

A berendezés alaptartozéka egy elegáns LED kijelző, de opcionálisan választható színes LCD kijelző is. 

A kompakt kivitelezés lehetővé teszi bútorokba, ülések vagy fekhelyek mögé történő beszerelését, anélkül, hogy a hajó életteréből elvenne. Folyadékkristályos kijelzővel ellátott, falra szerelt digitális vezérlő segítségével ki-be lehet kapcsolni a rendszert, kiválasztható a megfelelő üzemmód (hűtés vagy fűtés), beállítható a kívánt hőmérséklet, valamint a ventilátor sebessége. 

A beépítéshez nem szükséges szakember közreműködését igénybevenni, ugyanis a beszerelés rendkívül egyszerű; a hűtővíz szivattyút és a szűrőt egyszerűen csatlakoztatni kell a csöveken keresztül az egységben elhelyezett kondenzátorhoz, és légcsöveken keresztül elvezetni megszűrt levegőt a kifúvórácsokig. Az MBC MARINE kínálatában megtalálható a szakszerű beépítéshez szükséges valamennyi kiegészítő alkatrész. 

Minden légkondicionáló egységet a gyártó előtesztelt, előzetesen feltöltött állapotban kínálja, ezért a biztonságos használat érdekében nincs szükség további telepítésre vagy ellenőrzésre.