Vállalkozásunk a légkondicionáló rendszerek értékesítéséhez és beszereléséhez kapcsolódó szolgáltatások széles körét nyújtja

BEÉPÍTÉS

Szakszerű klímabeépítés garanciával!

A szakszerű beépítés elengedhetetlen ahhoz, hogy egy klímaberendezés a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Cégünk vállalja, hogy az általa értékesített berendezéseket szakszerűen beszereli és üzembe helyezi, továbbá az általunk végzett munkára teljeskörü garanciát nyújtunk!

KARBANTARTÁS

A klímaberendezések használattól függetlenül évente, legalább 2 alkalommal időszakos karbantartást igényelnek
Cégünk vállalja ezen karbantartási feladatokat, mely munkafolyamatot az alábbi lista alapján végzünk. 
  • A készülék általános ellenőrzése 
  • Légszűrők, vízszűrők tisztítása, cseréje
  • Fertőtlenítés, tisztítás (gomba és baktériummentesítés)
  • Víz csövek tömítettség ellenőrzése 
  • Légcsatornák tömítettség ellenőrzése (minden vezetéken, és a kifúvókon)
  • Elektromos hálózat ellenőrzése
  • A berendezés tisztítása

Amennyiben a karbantartás/ellenőrzés alkalmával valamilyen rendellenességgel találkozunk, úgy a tulajdonossal felvesszük a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a helyzetről, és a megoldásra javaslatot teszünk.

SZAKTANÁCSADÁS

A megfelelő hajóklíma kiválasztásához a személyes találkozó során a MBC MARINE munkatársai felmérik a hajó méretét, hűtendő kabinok számát rendelkezésre álló helyet, mind a berendezés, mint a csövezés számára tulajdonos specifikus igényeit, pl. hány kabin legyen hűtve, ill. fűtési funkció is
szükséges, milyen zajszint tolerálható, a hőmérsékletet kabinonként kívánja beállítani, vagy esetleg egy központi termosztáttal, stb.

A hajó felmérése után, az igények pontos ismeretében tudjuk meghatározni mely klíma berendezések jöhetnek számításba és testreszabott ajánlatot adni. Jelenleg 4 féle hűtőegységet és számos befúvó egységet forgalmazunk, ezért elképzelhető, hogy egy adott hajóba több beszerelhető egységet is tudunk ajánlani.

Minden hajó és minden ajánlat egyedi, célunk hogy minden hajótulajdonos a számára ár/érték arányban a legjobbat nyújtsuk.
Hajóklíma vásárlásakor mindenekelőtt pontosan meg kell határozni a vásárolni kívánt készülék hűtő/fűtő teljesítményét, funkcióit, hogy az adott hajótípusba a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa és a tulajdonos hosszútávon elégedett legyen.
Vállalkozásunk a légkondicionáló rendszerek értékesítéséhez és beszereléséhez kapcsolódó szolgáltatások széles körét nyújtja vevői részére, pl. hőterhelés számítás, levegő és vízkábelek méretének,és hosszának meghatározása, szellőzőrácsok méretének, és darabszámának meghatározása, illetve a hajó típusa és a rendelkezésre álló hely figyelembevételével ajánlatot teszünk a beszerelhető légkondicionáló típusra vonatkozóan.

NYÁRI ÜZEMBE HELYEZÉS

A nyári üzemkezdetkor a berendezés egy kisebb átvizsgálást, üzembe helyezést igényel.

Az átvizsgálás során eltávolítjuk a téli fagyálló folyadékot, valamint egy mindenre kiterjedő ellenőrzést végzünk a készüléken és a csővezetékeken egyaránt.

TÉLIESÍTÉS

A nyári szezon végeztével a készüléket téliesíteni, fagymentesíteni kell!
A munkafolyamat során a berendezést kitisztítjuk és víztelenítjük. A téli fagymentesítést fagyálló folyadék feltöltésével biztosítjuk. Továbbá elvégezünk egy általános átvizsgálását is. 

Írj nekünk!

roland.varnai@dfryachting.hu

Hívj minket, segítünk!

Elérhetőek vagyunk: 08:30 - 17:00
+36-30-374-0344